✨Är du intresserad av att engagera dig vid sidan av studierna: blir barnvakt för myNanny✨

 Studenter efterfrågas i rollen som nanny

Familjer över hela landet behöver hjälp med barnpassning och det finns ett stort behov av barnvakter. myNanny är ett stort barnvaktsföretag som nu söker studenter som vill bistå som barnvakt vid sidan av sina studier.

Föräldrar gör stora ansträngningar för att hinna med alla vardagsbestyr. Men det är inte en lätt uppgift. Det är vanligt att barn har fritidsaktiviteter, ibland flera olika fritidsaktiviteter. Det förutsätter ofta att de behöver hjälp med hämtning och lämning till träningar, läger och övriga sammankomster. Samtidigt ska man som förälder säkerställa att barnen kommer till skolan på ett säkert och bra sätt och engagera sig i barnens skolgång med allt vad det innebär som till exempel läxläsning, deltagande i föräldramöten och skolresor. Det är alldeles underbart att vara förälder, men det tar också tid.

Nanny möjliggör egentid för föräldrarna

Vid sidan av att man som förälder ska, och förväntas, lägga en stor del av sin tid på sina barn så måste man som förälder också rå om sig själv, arbeta och ha möjlighet att träffa sina vänner och göra aktiviteter utan barnen. Eller skapa och frigöra egentid för sig och sin familj. En nanny kan bidra till att skapa egentid. Därför är många familjer intresserade av att anlita en nanny.  Bortsett från att en nanny kan göra stor skillnad för en familj, så skapar också den familj som anlitar en nanny ett arbetstillfälle – ofta för en student som är i behov av en extra sysselsättning. Läs mer om hur det är att vara nanny här.

Nanny – en meningsfull sysselsättning vid sidan av plugget

För den som studerar är det alldeles utmärkt att jobba som nanny.  Vilka tider man arbetar bestäms helt i samråd med familjen och således kan man lägga upp sina arbetstider så att det inte krockar med skolan eller andra inplanerade saker. Många behöver hjälp av en nanny kvällstid, vilket fungerar väl för en student. Det finns många som erbjuder barnvakt, ett annat företag som erbjuder barnpassning är NannyPoppins,läs om de här.

Varierande arbetsuppgifter som barnflicka

Det är mycket varierande arbetsuppgifter att arbeta med barnvaktning. Det kan handla om allt från hämtning och lämning, till lek och bus i lekparken till att laga mat åt barnen, eller att helt enkelt vara en trygg punkt i hemmet medan barnen leker. Arbetsuppgifterna skiljer sig åt beroende på vilken familj det är och vilka behov respektive familj har.

Barnflicka och familj matchas ihop

Något av det allra viktigaste när en familj vill ha hjälp med passning av sitt barn, är att de får en barnvakt som passar familjen och familjens önskemål. myNanny har därför en väldigt gedigen process där man matchar ihop familjen med en nanny som man tror kommer funka tillsammans – om nannyn eller familjen inte tycker att det är fungerar så får nannyn möjlighet att arbeta med en annan familj – och familjen får en annan barnvakt. Om du är nyfiken på att veta mer om myNanny, klicka då in dig här.

……………………………………………………………………….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *